22 univerzális módot fogok nevezni az ízületek kezelésére, még akkor is, ha 50 éves vagy. - Orvostudományok doktora, Vadász Endre professzor elmondja az érett korú betegségekről és nehézségekről

Vadász Endre
Magyar orvos, orvostudományok doktora, professzor. A modern kineziterápia alapítója - alternatív (neurológiai és ortopédiai) módszer a krónikus betegségek az izom- és izomrendszeri sérülések kezelésére, a referenciapont nem a gyógyszerekre és a fűzőkre vonatkozik, hanem a szervezet belső tartalékaira és a beteg saját testének megértésére. Orvosi gyakorlat: több mint 30 év.

Emlékezz egy egyszerű igazságra, és ne hallgass senkit: az ízületek kezelhetők mindig, még a legmélyebb öregkorban is

Ez az orvos azt állítja, hogy néhány hónap alatt gyógyít egy 18 éves osteochondrosist. Ez 78 nap alatt teljesen meggyógyítja az ősi nagymamát a legfejlettebb ízületi gyulladással. És a fájdalom az ízületekben, azt mondja, a helyes megközelítéssel 4 nap alatt eltűnik! És 48 év alatt a gyakorlatban minden kijelentést megerősít. Közvetlenül a televíziós csatorna Magyarország-1 műsorszórása után (téma hogyan tartsuk meg az ízületeket minden korban) megállapodtunk arról, hogy interjút ad a jól ismert Vadász Endre professzornak

— Üdvözlöm, Vadász Endre. Mondja meg, igaz, hogy az ízületi betegségek és az osteochondrosis "kötelező" érett korú társunk?

— Üdvözlöm, Katalin. Persze, ez nem igaz. Érett korú kötelező társak - túlzott bizalom az orvosok iránt, akik 10 éven át bánnak veled, de még mindig nem gyógyíthatnak. A valóságban azonban az ízületek, a chondrosis és az egész csontváz minden korban meglepően kezelhető. Ez nem csoda, hanem egy közönséges tudomány.

Továbbá, ha ismeri a titkot, és alkalmaz egy kis fegyelmet - otthon és nagyon gyorsan helyreállítható, ahogy több ezer betegem és csinál - tette hozzá.

— Mi ez a titok?

- A titok az, hogy megértjük, miért fáj. Általában az enciklopédiák szerint legfeljebb 147 osteochondrosis és arthrosis lehetséges oka lehetnek, de az eredmény egy dolog - az ízületek, a csigolyák és a porc elvesztik a rugalmasságát, innen a fájdalom. A rossz vérellátás miatt elhasználódnak.

Ez a titok - a közös vérellátás helyreállításával meggyógyítjuk!

- Igen, de úgy véljük, hogy szinte lehetetlen visszaállítani a vérellátást 45 év után?

- Ez ostobaság! A baleset után kihúztam magam a kerekesszékből, és ez szörnyűbb, mint a 45. év.

- - És ön húzta ki másokat a kerekesszékből?

— És nem is egyszer. De a legtöbb betegem a idösebek 40 évnél hétköznapi emberek, akiknek betegségüket "életkorral" jelent meg. Nagyon hasonló problémák jönnek: osteochondrosis, ízületi betegség, ízületi gyulladás, isiász, szorított ideg. Ezek a betegségek kimerítik és zavarják az életet.

- Sírnak, fáj nekik, még járni nehéz. És úgy tűnik, hétköznapi emberek nem sportolók és nem fogyatékos emberek. Panaszkodnak - miért én, miért pont én? . Én erre azt válaszolom: Ne panaszkodjunk, hanem állítsuk vissza a vérellátást.

- És hogyan lehet visszaállítani a vérellátást ebben a korban?

- Egészen a közelmúltig kezeltem az embereket mozgással és 96 szimulátorokból álló komplexum segítségével. Ez egy rendkívül hatékony, de nagyon nehéz és hosszú módszer.
Az embereknek fáj, nehéz, nincs elég idejük a torna terem meglátogatására. Hittem, hogy modernebb és egyszerűbb módszernek kell lennie - és megtaláltam.

— Milyen érdekes! Mondja el az olvasóinknak erről?

- Elmondom. Központunk volt az első Magyarországon, ahol az oszteokondrozis és az ízületi fájdalom legújabb gyógyszereihez igazolt hozzáférést kaptak. Bevallom, amikor először hallottam róla - csak nevettem, mert nem hittem a hatékonyságában. De meglepődtem, amikor befejeztük a tesztelést - 4 567 embert teljesen meggyógyítottak a betegségeikből, ez több mint 94% -át tette ki. 5,6% -uk jelentős javulást érzett, és csak 0,4% -uk nem javult.

- És mi ez a termék?

— Különleges« Hondrocream »krémről beszélek. Ez egy olyan termék, amely lehetővé teszi a lehető legrövidebb időn belül, szó szerint 4 napig, hogy felejtsd el a hát és az ízületek fájdalmát, és néhány hónap alatt még a nagyon nehéz esetek gyógyítására is.

Csak északnyugati régiokban készül, és a magyar Vöröskereszt 1,3 millió eurot költött a megfogalmazásra. És egyébként közel 1 millió eurot fizettünk a magyar területén történő értékesítési jogért.

- És hogyan működik ez a csoda krém?

- Nincs itt csoda, száraz tudomány. A krém az Altaj-marál egyedülálló pantas-jából áll, amely természetes chondroitint és glükózamint tartalmú.

Még egy fájdalmas területre történő alkalmazásban is körülbelül 930 000 sejtet aktivál, amelyek előnyösek a véráramlásnak. Így történik a kezelés. Itt a fő a stabilitás.

- Jól hangzik. Csak mondja el nekünk, mit jelent ez a hétköznapi betegek számára?

- Ez azt jelenti, hogy a középkori magyar orvoslás a múlté, és egy hónap vagy két hónap múlva otthon gyógyíthatja a betegségeit. Hondrocream, nem fagyasztja, nem érzéstelenít, újraindítja a testet a sejtek szintjén. Megszünteti a fájdalom okát és visszaadja az ízületek, a gerinc eredeti, normál állapotába. A beteg nemcsak megszabadul a tünetektől, hanem eltávolítja a betegség gyökerét, amelyet a lassú, régi sejtek gyengítenek, a porc vérellátását.

Az első napon a krém megkezdi a test regenerálódásának rendszerét. Nos, enyhíti a fájdalmat, azonnal megérzi. Két vagy három hét múlva a kezelés befejeződik, és ami a legfontosabb, hogy megakadályozzák a fájdalom megismétlődését a kurzus haladéktalan megismétlésével.

«Hondrocream» csak osteoarthritis és osteochondrosis ellen segít?

- Nem, azt mondom: a sejtek szintjén hat, helyreállítja a vérellátást. Kezeli az ízületekkel és a gerincvelődéssel összefüggő betegségeket - arthrosist és ízületi gyulladást, isiátát, reumatizmust, isiátát és osteochondrosist, a csigolyatárcsák elmozdítását. Megdöbbentően hatásosak a diszlokációk, zúzódások, törések ellen.

— Ez egy nagyon érdekes eszköz. És ez, igazán enyhíti ezeket a betegségeket, és nem csak a fájdalmat megszünteti

Hondrocream megszünteti a fájdalmat (a kezelés kezdeti szakaszában), és teljesen megszünteti a betegséget. Ne értsen félre - szeretem a testnevelést és a sportot, és nem fogom megállítani a gyakorolást, de a betegek többsége számára ez a legegyszerűbb, leghatékonyabb és megfizethető kezelési módszer.

- Azt hiszem, sokan megkérdezik: hol lehet megvásárolni ?

Nagy mennyiségű eladást akartunk kezdeni a gyógyszertárakban - de nem tudunk egyetérteni a gyógyszerészekkel, mert ez károsíthatja üzleti tevékenységüket. Az emberek évek óta vásárolják gyógyszereiket, és csak több beteg van, és elégedettek ezzel a helyzettel.

Tehát most csak a hivatalos honlapon.
De vannak pluszok - közvetítők nélkül eladjuk, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy az ár 5-ször alacsonyabb, mint más országokban értékesített.

A kézbesítés postai úton történik, utánvéttel, és felhasználásra nem szükséges a házi kezelés felügyelete. Azonban ne higgye a szavaimban. Próbálja ki más gyártóktól származó gyógyszereket. De meg vagyok győződve arról, hogy a „Hondrocream” -hez hasonlóan nem találsz semmi se.

- Vadász Endre, köszönöm az interjút! Talán szeretne mondani valamit az olvasóinknak, mielőtt búcsúzunk?

Igen. Igen, természetesen. Szeretném felhívni az olvasók figyelmét arra, hogy a hát és az ízületek betegségei „egyre fiatalabbá válnak”, és még a gyenge időszakos fájdalmak is okot jelentenek a probléma figyelembevételére. Az orvos nem fogja meggyőzni Önt, hogy kezelje.

Ne feledd: a hát- és ízületi fájdalmakból eredő betegségek nem csak kényelmetlenséget okoznak. 10-15 évvel rövidítik az életet.

— P. S.: Az interjú után megkértük Vadász Endrét. A az olvasóinak lehetősége van Hondrocream-t rendelni további kedvezményel , és felejtse el az ízületekkel és a gerincvel kapcsolatos betegségeket

Papp Katalin interjúja
Fotó nyílt forrásokból
194 megjegyzés
Missis Smit
Osteochondrosisom volt. Ez volt és eltünt... 10 nap alatt minden eltűnt! Köszönöm az ilyen csodát! És Ön, erős ember, annyi mindenen ment keresztül. Tűzt és vízet. Csak így tovább! Minden jót, sok szerencsét mindenkinek!
Margó
Véletlenül bukantam a cikkre. És mit látok! Beszélnek ortopéd krémünkről. Nos, nem az enyém, hanem abban az értelemben, hogy megvettem a férjemnek. Nem tudja, hofy írok itt, de megosztom. Ez az én örömöm, még a boldogságom is teljesen! Olvastam a véleményeket, figyeltem, hogyan és mi, és megrendeltem ezt a krémet. És a férjem már kétségbeesett volt. A tablettákat szedte ettől a gyomrával problémák merültek fel. És akkor, elkezdtünk használni ezt a krémet, és most hooray! Nincsenek problémák a szerelmemnek, visszatért a családba, újra éber, aktív!
András
Több évtizede megpróbáltam az elhanyagolt radikulitist gyógyítani és mindent hiába . Úgy döntöttem, hogy megpróbálom azt a krémet, amiről a professzor beszélt, a hátam 2 hét alatt javult. Most futok, mint egy fiatal.
Csilla
Ezt a krémet már fél évig használom (egy barátom hozta). Két és fél hétig gyógyítottam az ízületi gyulladást, és most folyamatosan tartom az elsősegély-készletben, minden esetben
Kiss Enikő
A privát gyógyszertárban lévő barátunknak, ez a krém 3-szor drágább, így nem merte megvásárolni, kár volt a pénzért. És itt látta, és azonnal elrendelte, mert a nyugdíj lehetővé teszi, hogy annyit fizessek. A lábakon levő torzítások naponta egyre kisebbek, és olyan, mint egy közönséges krém.
Alex
Olvastam a cikket, és azonnal úgy döntöttem, hogy megpróbálom a krémet. Az a tény, hogy a közönséges gyógyszerek rövid időn keresztül segítettek nekem - az osteochondrosist, ahogy mondtam, nehéz gyógyítani. Most leiratkozom az eredményekről. A krém gyorsan jött. Már az első napon érztem megkönnyebbülést, egyszerűen nem tudok nem írni itt erről. Nagyon köszönöm, most már legalább normálisan tudok élni!
Men
Elolvastam az első véleményeket, és úgy döntöttem, hogy megrendelek. Amikor megjön, írok az eredményekről.
Sabina
Ez csoda. Már három hétig használom a krémet, a hátam minden fájdalma eltűnt, a marja elkezdett csökkenni! A projekt mindig szerencsés lesz!
Kiss Erzsébet
Mindig szenvedettem és gondoltam, hogy nem tudok megszabadulni a fájdalomtól a térdemben. Most azt gondolom, hogy megrendelem ezt a krémet, és talán segít.

Vash Márta
És ez nem hamis? Miért értékesítik interneten?
Tóth Ákos
Olvastad a cikket? Eladják az interneten, mert a gyógyszertárakban megragadják őket, és még ezen is szeretnék pénzt keresni! Igen, és nincs átverés, ha a kézhezvétel után fizet? Rendeltem - a futár hozta, ellenőriztem mindent, megnéztem és csak akkor fizettem. A postán - ugyanaz, kézhezvételkor is van fizetés. Igen, és most mindenki eladja az interneten - a ruháktól és cipőktől a készülékekig és a bútorokig.
Deák Marianna
Olvastam a véleményeket, és rájöttem, hogy meg kell rendelni.
Anastasia 816
Nem fogsz hinni nekem, de ugyanaz a hát problémám volt, ez állandó bontás, teljesen elvesztettem az élet iránti érdeklődésem, már kétségbeesett voltam, és ez a ortopéd krém, ez csoda, mindenkinek ajánlom.